Aikuisten ryhmät

Aikuisten kuntoliikunta

Tästä valikosta löytyy aikuisten liikuntaryhmät ilmoittautumisineen.

Laadukasta ja monipuolista liikuntaa ja treeniä porukalla harjoitellen. Sopii monelle liikkujalle, huomioidaan eri ikäiset ja -kuntoiset. Aikuisten ja nuorten lisäkerrat ja muutokset ilmoitetaan seuran sivuilla ja Facebookissa.

Kaikissa ryhmissä huomioidaan valtakunnalliset ohjeet, kuten lupa ryhmien aloittamiseen ja toteuttamiseen. Siksi ryhmien aloitukset ovat vielä avoimet. Ilmoittautumisia otamme silti vastaan ennakoivasti.

Ilmoittautumiset ovat alustavia, ei velvoita vielä maksuihin. Maksut tulee hoitaa vasta, kun ryhmät pääsevät aloittamaan. Seuraa ilmoittelua.

Kesäkauden 2021 toiminta aikuisille

Tästä valikosta löytyy aikuisten liikuntaryhmien tarkemmat tiedot.

Kaikissa ryhmissä huomioidaan valtakunnalliset ohjeet
Laadukasta ja monipuolista liikuntaa ja treeniä porukalla harjoitellen. Sopii monelle liikkujalle, huomioidaan eri-ikäiset ja -kuntoiset. Aikuisten ja nuorten lisäkerrat ja muutokset ilmoitetaan seuran sivuilla ja Facebookissa.

Ilmoittautuminen:
Aikuisten ryhmiin ilmoittaudutaan ennakkoon sivujen verkkokaupan kautta täältä. Maksu toimii samalla ilmoittautumisena. Kaikki ryhmät on tarkoitettu HaU:n jäsenille – jäsenmaksu löytyy myös kaupasta ja sen voi maksaa samalla kerralla tai etukäteen.

Hinnat:
Jäsenmaksu:
15€/henkilö/vuosi tai 40€/perhe/vuosi
-Molemmista on erillinen tuote kaupassa
-Jäsenmaksukausi alkaa kesäryhmistä ja on voimassa talven ryhmien ja hiihtokauden ajan

Liikuntaryhmämaksu:
20€/yksittäinen ryhmä tai 40€/kaikki kesäkauden ryhmät
– Jos osallistuu kahteen tai useampaan ryhmään, kannattaa valita edullisempi kausimaksu. Molemmista on erillinen tuote kaupassa.
– Jäsenmaksu vaaditaan tämän lisäksi

Comments are closed.