Lasten ryhmät

Sisäkauden 2020-2021 toiminta Eskon koulun Sali

Kaikissa ryhmissä huomioidaan valtakunnalliset ohjeet, kuten lupa ryhmien aloittamiseen ja toteuttamiseen. Siksi ryhmien aloitukset ovat vielä avoimet. Ilmoittautumisia otamme silti vastaan ennakoivasti.

Ilmoittautumiset ovat alustavia, ei velvoita vielä maksuihin. Maksut tulee hoitaa vasta, kun ryhmät pääsevät aloittamaan. Seuraa ilmoittelua.

  • Ryhmissä liikutaan oman ikäisten kanssa pienryhmissä ja eri-ikäiset liikkujat huomioidaan.
  • Innokkaimmilla lapsilla on mahdollisuus liikkua 2-4x viikossa. Näiden lisäksi on lisäkertoja niille, joita kisaaminen kiinnostaa ja yleisurheilu enemmänkin.
  • Juostaan, hypitään ja heitetään. Käytössä eri liikuntavälineet. Temppu-, vauhti- ja ketteryysratoja. Juoksuleikit ja eri ulkopelit ikä tason mukaan. Yleisurheilu-lajit ja harjoitteet.
  • Peliryhmässä pelataan eri pallopelejä ja tehdään niihin liittyviä harjoituksia.
  • Sopii toisen lajin rinnalle monipuolistavana tai kivaksi yhdeksi liikuntaharrastukseksi.
  • Ryhmissä aina aikuinen ohjaamassa ja osaavia nuoria. Ryhmät suunniteltuja.

Lasten ryhmiin ilmoittaudutaan ennakkoon ryhmien esittelyistä täältä. Muista tehdä ilmoittautuminen myös tätä kautta, vaikka olisit ilmoittautunut vaikkapa puhelimella tai tekstarilla. Näin saadaan lapset mahtumaan oikeisiin ryhmiin ja varmistettua ohjaajien riittävä määrä. Miialta voit kysyä vapaista paikoista ja muuta lisätietoa 040 836 6503!

Seuran jäsenet pääsevät kaikkiin lasten ja nuorten ryhmiin samalla kausimaksulla. Kausimaksut saa ostettua HaU:n Kaupasta. Katso lisätietoa jäsenyydestä, ja ilmoittaudu jäseneksi täällä.

Tämän sivun alasivuilta saat lisätietoa talvikauden ja kesäkauden ryhmistä.

 

Comments are closed.