Hippohiihdot peruttu, kunnanmestaruushiihdot siirtyy

Joudumme valitettavasti huonon lumitilanteen johdosta perumaan Oitin Hippohiidot 11.2.2023. OP Etelä-Hämeen Hämeenlinnan Hippohiihdot kisataan vielä 4.3. Ahveniston Moottoriradalla, voit ilmoittautua mukaan! Lisätietoa ja ilmoittautumisen linkin löydät osoitteesta www.op.fi/etela-hame kohdasta ”Tapahtumia ja tilaisuuksia”, Hämeenlinnan Hippohiihtojen tiedot päivitetään sivuille viikon loppuun mennessä.

Hausjärven kunnanmestaruushiihdot ja HaU:n avoimet iltahiihdot 15.2.2023 peruuntuu myös, mutta koitetaan järjestää myöhempänä ajankohtana.
Uusi aika kunnanmestaruushiihdoille on 8.3. klo 18.

HaU sisäliikuntaryhmien Joulutauko- info 2022

PIDÄMME JOULUTAUON KAIKISSA SEURAN RYHMISSÄ 18.-26.12.2022.
(Lapset, nuoret ja aikuiset)

Ryhmien aloituksista joulutauon jälkeen tulee erikseen vielä infoa, ryhmät aloittaa ryhmän aikataulun mukaan viikolla 52 tai viikolla 1.

Lisäksi huomioitavaa Aikuisliikunnasta: ke 28.12. ja la 31.12. ei ole treenejä. Korvaavat kerrat on torstaina 29.12. klo 18.30 jumppa ja klo 19.15 kehonhuolto. Tähän treenisettiin ovat 29.12. kaikki tervetulleita!

Iloista joulunaikaa kaikille!

Toivottaa, Emilia ja Miia sekä kaikki muutkin seuran ohjaajat!

Lumilajeja opettajille

Lumilajeja opettajille -koulutuskalenteri 2022-2023 on julkaistu!

❄️ Koulutus on suunnattu kaikille hiihtoa ja lumilajeja kouluissa opettaville henkilöille.

⛷ Koulutuksessa käydään läpi hiihdon opettamiseen liittyvää ideologiaamme Lumilajit Liikuttavat -konseptin hengessä. Saat uusia ideoita hauskojen ja mukaansatempaavien hiihtotuntien järjestämiseen!

? Lisätietoja koulutuksesta ja ilmoittautumisesta saat Lumilajit Liikuttavat -nettisivuilta: https://www.lumilajitliikuttavat.fi/opettajille/

Nähdään koulutuksissa!