Lasten ja nuorten liikunta

Tämän sivun alasivuilta löydät tietoa lasten ja nuorten harrasteliikuntaryhmistä. Tietoa uusista ryhmistä ja muutoksista löytyy parhaiten Uutisista. Kokeile myös oikean sivupalkin eri haku- ja suodatusvaihtoehtoja.
Hausjärven Urheilijat järjestää lapsille ja nuorille monipuolista ohjattua harrasteliikuntatoimintaa. Vuosi on jaettu kahteen jaksoon: kesäkausi ja sisäkausi (syksy/kevät). Ryhmiä on 3-12-vuotiaille. Nuorille (yli 13 v) on kysynnän mukaan omat ryhmät.

Toiminta on monipuolista, suunniteltua ja laadukasta. Ryhmistä vastaa aina aikuinen ohjaaja, apuna nuoria ohjaajia. Harjoitellaan ja liikutaan iloisesti ja kannustetaan lapsia liikkumaan monipuolisesti. Ryhmissä iän ja taitotason sekä lasten kiinnostuksen mukaan paljon kaikkea liikuntaa. Ryhmissä juoksuleikkejä, sisäpelejä, teline- ja temppuliikuntaa, koordinaatio-, ketteryys- ja kehontaitoharjoituksia, lihaskuntoharjoittelua, juostaan, hypitään, heitetään, parkour- harjoitteita ja kaikkea ideoiden mukaan.

Lasten ja nuorten monipuoliset harrasteliikuntaryhmät sopivat kaikille lapsille ja nuorille, niin paljon kuin vähän liikkuvillekin. Sopii toisen lajin oheislajiksi tai yhdeksi liikuntaharrastukseksi. Lapsen on hyvä harrastaa liikuntaa ja liikkua monipuolisesti ryhmissä ja omalla ajalla. Aikuisten kiinnostuksen ja kannustuksen merkitys on iso myös, jos halutaan että lapsi liikkuu ja harrastaa.

Seura järjestää myös yleisurheilu- ja maastojuoksukilpailuja sekä muuta kilpailutoimintaa ja liikuntatapahtumia lapsille ja nuorille.
Lasten ja nuorten on mahdollista kilpaurheilla seurassa yleisurheilussa ja hiihdossa. Hiihdolla on oma info seuran sivuilla.
Toimimme resurssien, kysynnän ja ideoiden mukaan. Kerro toiveesi ja tule mukaan toimintaan. Yhdessä ollaan enemmän.

Lasten ja nuorten liikuntaryhmiä koordinoi Miia Palmu.
Ota yhteyttä:
liikunta@hausjarvenurheilijat.fi p. 040-8366503.

Comments are closed.