Tärkeä: Korona ja Aikuisten ja lasten ryhmien info

Aikuisten sisäliikunta -ryhmien tauko jatkuu nyt 31.1.21 asti. Etänä toimintaa ja ulkona omaehtoista harkkaa.
Ilmoitamme Aikuisryhmille, kun tulee lupa aloittaa taas Kevätkausi 2021 syksyn ryhmien mukaisesti.

Lasten ja nuorten toiminta sallitaan kunnan sisätiloissa 11.1.21 alkaen.(korona ohjeet edelleen huomioiden). Ryhmiä infotaan erikseen sähköpostilla, miten ja milloin jatkuu sisällä salissa. Lukekaa sähköpostia nyt usein.

lisätietoa myös: Miia p.040 8366503 ja Emilia 040 5720051.

ja tässä:

8.1.21 KHKS pandemiaryhmän ohjeet:
Suositukset nyt 31.1.2021 asti:

6) Kuntien järjestämän aikuisten harrastus- ja ryhmätoiminnan (mukaan lukien kansalaisopistot ja liikuntaryhmät) sekä taiteen perusopetuksen ryhmätoimintojen osalta jatketaan sulkutoimia. Opetustoiminta tai harrastus, joka on järjestävissä etänä, voi jatkua.

7) Kunnat jatkavat suositustaan tilojaan käyttävien seurojen osalta tilapäisestä toiminnan sulkemisesta aikuisten harrastus- ja ryhmätoiminnassa. Ammattimainen kilpaurheilu sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuen OKM:n määrityksen mukaan voi jatkua. Uimahallien saunojen ja muiden julkisten saunojen käyttökieltosuositus jatkuu. Mikäli tällaisia tiloja pidetään kunnan taholta auki, pukutilojen osalta esim. uimahallien suositellaan sulkevan vähintään 2/3 paikoistaan. Kuntia suositellaan lisäämään ulkoliikuntaharrastusmahdollisuuksia normaalia enemmän.

8) Kunnille suositellaan alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten harrastusten mahdollistamista myös sisäliikuntatiloissaan. Toiminta suositellaan järjestettäväksi erillisissä, alle 10 henkilön ryhmissä. Maakuntarajoja ylittäviä pelejä tai turnauksia ei tule järjestää.

lisätietoa: KHKS nettisivuilta.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.