Vuoden 2018 tsempparit palkittu

Vuoden 2018 HaU:n tsemppari- liikkujat on palkittu seuran syyskokouksessa 13.12.18. Onnea kaikille ja iloisia vuosia liikunnan parissa jatkossakin teille kaikille.

Aaron Palmu, monipuolinen liikkuja.
Edustaa seuraa yleisurheilussa. Lempilaji keihäänheitto. Käy 1-2 kertaa viikossa seuran harkoissa.
Liikkuu ja pelaa jatkuvasti. Yleisurheilun lisäksi pelaa jääkiekkoa Riihimäen Kiekko-Nikkareissa sekä jalkapalloa Riihimäen palloseurassa.

Anni Luostarinen, esimerkillinen liikkuja.
Liikkuu mielellään, haluaa oppia ja liikkua. Taitava monessa asiassa. Erityisesti pituushyppy- ja korkeushyppy lajit sujuu mallikkaasti. Osaa permantotaidot sekä joukkuepelit. Käy 2 kertaa viikossa seuran harkoissa. Anni soittaa myös ainakin kitaraa.

Masi Masalin, taitava liikkuja.
Innokas, taitava ja tunnollinen harjoittelija. Osaa monia voltteja sekä muita permantotaitoja. Nopea juoksemaan sekä kiinnostunut kaikesta liikunnasta. Käynyt seuran ryhmissä viikottain usean vuoden ajan. Liikkuu myös muulloinkin.

Anni Riikonen, iloinen liikkuja.
Esimerkillinen liikkuja positiivisuutensa vuoksi. Hän innostaa ja kannustaa muitakin ryhmäläisiä. Kiinnostunut kaikesta liikunnasta ja harjoittelusta. Käy viikottain seuran ryhmissä. Harrastaa muutakin.

Peppiina Vanne, tunnollinen liikkuja.
Peppi on periksiantamaton ja tunnollinen liikkuja. Edustaa seuraa yleisurheilussa. Taitava aitajuoksussa ja kiekonheitossa. Liikkuu seuran ryhmissä 2 kertaa viikossa. Harrastaa myös tanssia.

Katri Niklander, innokas liikkuja.
Liikkuja, joka haluaa oppia ja pyytää lisää harjoituksia hymyssä suin. Selvästi myös yleisurheilu kiinnostaa. Käy seuran ryhmissä viikottain. Harrastaa muutakin liikuntaa.

Johanna Kuusento, vikkelä liikkuja.
Taitava monessa asiassa liikunnassa. Nopea juoksemaan, mutta myös sinnikäs pitkän matkan juoksussa. Käy seuran ryhmissä lähes viikottain. Harrastaa muutakin liikuntaa.

Onnea teille kaikille!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.