26.9.20 Korona ohjeita, TÄRKEÄÄ!

Lisäystä ja tarkennusta Seuran edelliseen KORONA -ohjeeseen (https://www.hausjarvenurheilijat.fi/sisakauden-ryhmien-korona-ohje/).

Seuran toiminnassa UUSIN ohjeistus (24.9.20 THL ja KHKS) näkyy nyt lyhyesti näin: MASKIN Käyttöä suositellaan seuraavissa tilanteissa ja seuraaville henkilöille:
Liikuntaan tai urheiluun sekä niiden seuraamiseen käytettävät tilat (vähintään yleiset tilat ja pukeutumistilat).

TÄSSÄ muuta käytännön infoa seuran puolesta:
Sisäryhmissä salissa liikkuessa ja harjoitellessa (lapset ja aikuiset- ryhmät) emme liiku maskin kanssa.
NOUDATAMME edelleen muita yleisiä ohjeita esim. terveenä paikalle, käsihygienia mennen tullen ja aina tarvittaessa, kiinteät ryhmät, turvavälit mahdollisuuksien mukaan, omat juomapullot, salissa vain liikkujat ja ohjaajat jne.

Lasten vanhempien/saattajien liikkumista Eskon koulun yleisissä tiloissa tulee minimoida ja ainakin MASKI (suositus) oltava aikuisilla.
Pienen lapsen voi siis saattaa eteiseen ja avustaa (mitä tarvitsee) ennen saliin tuloa ja pois. Lapset saliin eteisestä tai pukuhuoneisiin mahdollisimman nopeasti. Lasten huoltajat ei saliin eikä pukuhuoneisiin.

Aikuisten ryhmiin tulijat aina suoraan saliin tai pukuhuoneisiin, ei oleilua eteisessä. Aikuisten ja nuorten jumpassa turvavälit huomioidaan.

Seura ei tällä hetkellä jaa maskea käyttöön. Jokainen hankkii ne itse.

THL sivuilta POIMITTUNA (26.9) OHJETTA lasten maskin käyttöön:
Kasvomaski ei sovellu pikkulapsille, sillä maskin ohjeiden mukainen käyttö onnistuu vasta hieman vanhempana. Tämä suositus koskee ensisijassa yli 15-vuotiaita, poikkeuksena on leviämisvaiheen suositus yläkouluille.

HUOM! PÄIVITÄMME ohjeitamme aina tarpeen mukaan JA SEURAAMME EDELLEEN TILANNETTA ja toimimme sen mukaan. SEURAN SIVUJA (JA SEURAN FACE BOOK SIVUJA) KANNATTAA lukea myös!

Ole yhteydessä jos on kysyttävää näistä käytännön asioista! Tai muuta infottavaa.

LISÄÄ ASIASTA:

LÄHTEET:
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/suositus-kasvomaskien-kaytosta-kansalaisille

https://www.khshp.fi/uutiset/kanta-hameessa-otetaan-kayttoon-koronaviruspandemian-kiihtymisvaiheen-kasvomaskisuositus-kansalaisille/

https://www.khshp.fi/wp-content/uploads/2020/09/COVID-19-ohjeita-urheiluun-ja-vapaa-aikaan.pdf

Seuran puolesta, Miia Palmu
covid19pikaohje.pdf

Bookmark the permalink.

Comments are closed.